
Maden på Kanalhuset
På 1. sal med udsigt til vandet finder du vores Bar og Spisestue, hvor vi serverer dagens måltid kl. 19 alle ugens dage. I køkkenet står Kristofer Josefsson som har et godt øje for sæsonens bedste råvarer og råder over et stort kartotek af opskrifter fra hele verden. Køkkenet bidrager til stemningen i Kanalhuset, så derfor bager vi vores egne kager og brød, samt sylter, salter og tørrer årstidernes højdepunkter.
I weekenderne har vi smørrebrød til frokost og lidt ekstra sødt til at fejre weekenden.
Vi ses i det nye år
Kanalhusets Restaurant og Bar holder lukket fra d. 9. december – 28. februar.
Vi glæder os til at dele 2021 med jer





Dagens måltid
MANDAG
TIRSDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
SØNDAG



Dagens måltid
Frokost
Mandag – Søndag
kl. 18.30
På Kanalhuset spiser vi sammen i Spisestuen hver dag, hvor kokken laver dagens måltid som vi serverer til dig og dine gæster. Vores Bar er åben fra kl 8.00 om morgenen
Det koster 150 kr pr person, børn under 3 år betaler ikke.
Vi tilbyder dagligt et vegetariske alternativ til dagens måltid, skriv det blot i kommentarfeltet når du bestiller bord.
Det er en god ide at komme lidt før, da maden serveres kl 19.00
Vi byder alle velkommen – både hotellets gæster samt vores naboer og alle andre nysgerrige besøgende.
(Der tages forbehold for ændringer i menuen)
Mandag – Fredag
kl. 12.30 – 15.00
I vores Bar kan du i løbet at ugen spise frokost.
Kokken finder hver dag på noget nyt og laver dagens frokosttallerken.
Frokosten koster 100 kr
Lørdag – Søndag
kl. 12.00 – 15.00
Hver weekend serverer vi smørrebrød i Spisestuen.
Hvert smørrebrød koster 75 kr., og vi har altid 5 forskellige du kan vælge imellem, som skifter fra dag til dag.
Køkkenet brygger sin egen snaps og vi har kolde øl på hanen.
Bestil dit bord her
Morgenmad
Mandag – Søndag
Kl. 08.00 – 11.00
Du kan spise morgenmad hos os i vores Bar hver dag. Vi vi er klar med espressomaskinen til at sætte dagen i gang.
Foruden forskellige oste, pålæg og frugt laver vi selv vores bagværk, granola og syltetøj, og der er også altid noget sødt at vælge mellem.
Kom forbi eller book et book et bord her
Smørrebrød i Weekenden
Hver weekend laver køkkenet forskellige smørrebrød til dig. Der er altid 5 forskellige at vælge imellem og mange flere hjemmelavet snaps.
Her et eksempel på hvordan de kunne se ud:
Veg: Øko smilende æg, sennepsmayonaise og syltede sagogryn.
Sild: Hjemmesyltet julesild, västerbottenost og dild.
Fisk: Hjemmegravet færøsk laks med creme fraiche og peberrod.
Kød: Hønsesalat lavet på skovkylling fra Gothenborg og bagte rodfrugter, sprød grønkål og svampe.
Ost: Blå kornblomst ost, karameliserede blommer og nødder.
Dagens måltid
Mandag – Søndag
kl. 19.00
På Kanalhuset spiser vi sammen i Spisestuen hver dag, hvor kokken laver dagens måltid som vi serverer til dig og dine gæster. Vores Bar er åben fra kl 9.00 om morgenen
Det koster 150 kr pr person, børn under 3 år betaler ikke.
Vi tilbyder dagligt et vegetariske alternativ til dagens måltid, skriv det blot i kommentarfeltet når du bestiller bord.
Det er en god ide at komme lidt før, da maden serveres kl 19.00
Vi byder alle velkommen – både hotellets gæster samt vores naboer og alle andre nysgerrige besøgende.
(Der tages forbehold for ændringer i menuen)
Frokost
Mandag – Fredag
kl. 12.30 – 15.00
I vores Bar kan du i løbet at ugen spise frokost.
Kokken finder hver dag på noget nyt og laver dagens frokosttallerken.
Frokosten koster 100 kr
Lørdag – Søndag
kl. 12.00 – 15.00
Hver weekend serverer vi smørrebrød i Spisestuen.
Hvert smørrebrød koster 75 kr., og vi har altid 5 forskellige du kan vælge imellem, som skifter fra dag til dag.
Køkkenet brygger sin egen snaps og vi har kolde øl på hanen.
Kig forbi eller bestil dit bord her
Bar
Påskefrokost
Mandag – søndag
kl. 08.00 – 22.00
Baren er centrum for Kanalhuset, hvor man kan checke ind/ud, skaffe information og bestille sin kaffe, øl, vin eller sodavand
Det er også muligt at sidde i Baren, hvis man vil nyde udsigten til kanalen med en varm kop i hænderne eller skal mødes med en gammel bekendt over et glas.
Påske smørrebrød
Her et eksempel hvordan vores påskefrokost kunne se ud
Vegetar:
Solæg, estragon emulsion, grønkål, bladselleri crudite, tørret æggeblomme og confiteret tomat.
Sild:
Hjemmesyltet karrysild, friske æbler, sprøde kapers, syltet perleløg, karse og peberrod.
Fisk:
Hjemmerimmet laks fra færøerne, fennikel, fermenteret stikkelsbær, ramsløg emulsion og sprødt rugbrød.
Kød:
Lamme roastbeef, rosmarin syltet gulbede, buffet boghvede, yoghurt med spiskommin og mynte.
Ost:
Friskost med rødbeder, valnødder, honing og brøndkarse.
Private Dining –
Spis med dine venner i en af vores lejligheder
Kom og spis med dine venner eller familie i en af vores lejligheder, hvor I sidder som var det hjemme hos jer selv. I bliver budt velkommen i en af vores lejligheder kl. 18.00, hvorefter vi serverer forret. Hovedretten kommer sidenhen ind på spisebordet efterfulgt af en dessert, og kaffen kan I nyde i lejlighedens bløde arrangement.
Vi fylder køleskabet med øl, vand og vin
Prisen er 500,- pr. person eksl. drikkevarer.
( minimun 4 personer – max 10 personer)
For mere information kan I sende en forespørgsel på booking@kanalhusetcph.com
Morgenmad
MANDAG – SØNDAG
Kl. 08.00 – 11.00
Du kan spise morgenmad hos os i vores Bar hver dag. Vi vi er klar med espressomaskinen til at sætte dagen i gang.
Foruden forskellige oste, pålæg og frugt laver vi selv vores bagværk, granola og syltetøj, og der er også altid noget sødt at vælge mellem.
Kom forbi eller book et book et bord her
